Google+1

Kattanj.hu - Kattanj Rá

Weboldalak kölcsönös reklámozása, facebook likeolók, twitteres követők gyarapítása. www.kattanj.hu

Friss topikok

Kattanj.hu - Terjeszkedünk -

2011.12.15. 00:09 kedvencwebshop

A közelmúltban megtaláltuk a módját, hogy a kattanj.hu -t elindítsuk más országokban is. A design és az elv ugyanaz, mint a magyar változatnál, azonban kis eltérések lehetnek/lesznek, az országok igényeihez igazodva. Bár minden országban más és más csapatunk van, mindannyian az elveinkhez igazodva bíráljuk el a tartalmakat. Például a tartalmak csakis az adott ország hivatalos nyelvén jelenhetnek meg: pld. a román www.clicuieste.ro honlapon csak román nyelvű weboldalak lesznek elérhetőek.

Figyelem, mi nem nyelvváltással dolgozunk, három külön rendszert indítottunk más-más domain néven és más más szervereken; mindegyik a saját (ország/nyelv) piacához és igényeihez igazodik. Nem szeretnénk elhígítani azt, ami a legütősebb a www.kattanj.hu rendszerében, tudniillik a magyar egyéni/céges tartalomszolgáltatók csakis magyar nyelvű és többségében Magyarországon élő magyarokat ér el. Pontosan ez az, amit értékel a Google és az egyéb rangsoroló és statisztikai rendszer: a látogatók beszédnyelve (többnyire területileg is) azonos a feltöltött tartalmak (főként weboldalak) nyelvével.

A román nyelvű változat: www.clicuieste.ro

A szlovák nyelvű változat: www.freekli.sk

A cseh nyelvű változat: www.freekli.cz

Szólj hozzá!

Címkék: látogatottság ingyen webreklám facebook linkgyűjtemény twitter katalógus kattanj

A bejegyzés trackback címe:

https://kattanjra.blog.hu/api/trackback/id/tr203464411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása