Google+1

Kattanj.hu - Kattanj Rá

Weboldalak kölcsönös reklámozása, facebook likeolók, twitteres követők gyarapítása. www.kattanj.hu

Friss topikok

Marketing Medve Nyereményjáték

2011.10.23. 17:06 kedvencwebshop

Ha szavazatoddal támogatod a Marketing Medve weboldalán látható reklámunkat, esélyed lesz megnyerni a 100.000 Ft-nak megfelelő pontszámot, amivel hirdetheted weboldaladat, facebook-os oldaladat, twitteres fiókodat, youtube-os videódat.

Kattanj Medve Nyereményjáték

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi is ez a medve.hu?

Egy hatalmas nyereményjáték-sorozat, ahol rengeteg nyereményből választhatsz. Melyik tetszik? Melyiket szeretnéd? A Te szavazatod is számít! A 100 legtöbb szavazatot kapott nyereményt kisorsolják a nyereményjátékra jelentkezők között.

Hogyan tudsz jelentkezni a nyereményjátékra?

A Marketing Medve weboldalán a bal oldali kategóriákon belül találod a nyereményeket. Mindegyik nyeremény fölött van egy "Ezt szeretném - erre szavazok!" feliratú link. Az első szavazásod alkalmával regisztrálnod kell, a további szavazatokat a regisztráció során létrehozott felhasználó névvel és jelszóval tudod leadni.

 

A kattanj.hu weboldalra itt szavazhatsz: http://medve.hu/szavazz/story.php?title=kattanj-hu

 

Mi történik, ha a Kattanj.hu nem kerül be az első 100-ba a Medve Nyereményjátékában?

Akkor is érdemes oldalunkra regisztrálni, mert azt a 100.000 Ft-nak megfelelő pontszámot akkor is kisorsoljuk 1 olyan szerencsés regisztrált felhasználónknak, aki legalább 1 tartalmat fel is töltött weboldalunkra, és van legalább 100 pontja.

 

Mi is ez a Kattanj?

Itt hirdetheted weboldalad, facebook-os oldaladnak szerezhetsz lájkolókat, twitteres fiókodnak követőket, youtube-os videóidnak nézettséget.

Regisztráció után rögtön megjutalmazunk 25 ponttal. A további pontszerzés csak rajtad múlik. Pontot szerezhetsz, ha mások weboldalait megnézed, facebook oldalakat like-olsz, mások twitteres követőjévé válsz vagy megnézel videókat. A szerzett pontokat felhasználhatod saját feltöltött tartalmaid népszerűsítésére. A döntés a Te kezedben van! Próbáld ki regisztráció nélkül!

 

Oszd meg a Medve Nyereményjátékot, szólj minél több ismerősödnek, hogy szavazzanak a Kattanj.hu-ra, így Te is nagyobb esélyekkel indulsz!

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: látogatottság ingyen youtube videó webreklám facebook medve linkgyűjtemény twitter katalógus nyereményjáték kattanj marketing medve

A bejegyzés trackback címe:

https://kattanjra.blog.hu/api/trackback/id/tr673324276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása